Oriëntal – Welkom!

Al ruim 17 jaar lang zit Oriëntal in Boven-Leeuwen gevestigd. Het restaurant en zijn keuken zijn door de jaren heen met de omgeving mee veranderd. Van à la carte i.c.m. buffet naar wok en in 2016 heeft het weer een verbouwing ondergaan en is de keuken uitgebreid.
Nog steeds staan wij, de eigenaren en ons team graag voor onze gasten klaar en hopen met deze veranderingen onze gasten beter van dienst te zijn. Hieronder hanteren wij het concept Wereldrestaurant.

In ons restaurant kunt u gebruikmaken van ons All Inclusive diner. Ons team bestaat uit professionele koks waardoor onze kwaliteit gewaarborgd blijft. En onze receptie en bediening staan voor u klaar om u een onbezorgde avond te verzorgen. Voor onze kleine gasten is er een speelkamer aanwezig. Onze twee zalen hebben in totaal ruimte voor zo’n 220 zitplekken. Grenzend aan het restaurant bevindt zich ons afhaalcentrum, hier kan een maaltijd afgehaald worden. De menukaart bestaat uit Chinese en Indische gerechten en sushi. Op afspraak bezorgd onze cateringservice warme buffetten op locatie. Er is een aangrenzend parkeerterrein met 60 gratis parkeerplekken beschikbaar voor onze gasten.

U bent van harte welkom bij ons, wij nemen u graag mee in ons vernieuwde restaurant!