Wanend in een paradijs vol met lekkere aziatische en europese hapjes. En dat allemaal op loopafstand! Zin in sushi, probeer dan onze sushibar. Of toch liever een pizza uit onze oven?
Loop ook eens langs de ti pan yaki, grill en wok, waar gerechten professioneel en live worden bereid. De warme en koude buffetten zijn reeds gepresenteerd met diverse (voor)gerechten, het hoeft alleen nog maar gehaald te worden. Alle gerechten worden klaargemaakt met verse ingrediënten. Vegetarisch, vis, vlees, glutenvrij, er zit voor een ieder wat bij.
En neem er ook een verfrissend drankje bij. Of liever even opwarmen met een kop thee of koffie, of warme chocolademelk, waarom niet? Vergeet niet ruimte vrij te houden om onze desserts uit te proberen!

All Inclusive dineren:
Geniet van een onbeperkte keuze uit ons uitgebreide assortiment: wokken, grillen, ti pan yaki, warme buffetten, koude buffetten, sushi, pizza, ijsbuffet, chocoladefontein, diverse zoetigheden, non-alcoholische dranken (verse sinaasappelsap, frisdranken, flesjes, koffie, thee), bier van de tap, speciaalbieren en wijn.

Onze arrangementen en prijzen*:
Kort tafelen – heeft u niet veel tijd maar wilt u wel lekker eten?

Wij reserveren 2 uur voor u.
di-wo-do €23,50 p.p.
vr-za-zo €25,50 p.p.

Gezellig tafelen – lekker op uw gemak genieten.

Wij reserveren 2,5 uur voor u.
di-wo-do €25,50 p.p.
vr-za-zo €27,50 p.p.

Lang tafelen – voor de echte levensgenieter.

Wij reserveren 3 uur voor u.
di-wo-do €27,50 p.p.
vr-za-zo €29,50 p.p.

Kinderen 3 t/m 11 jaar: €1,75 per levensjaar
Senioren: €1,50 korting op het arrangement.

Groepsarrangement
Komt u met een groot gezelschap? Graag nemen wij de mogelijkheden en wensen samen met u door. Neem a.u.b. contact met ons op.

*Op 1e en 2e kerstdag hebben wij een speciaal kerstarrangement, zie informatie t.z.t.