Welkom bij Oriëntal

Vanaf 1999 is ons restaurant in Boven-Leeuwen gevestigd. Het restaurant en keuken zijn door de jaren heen met de omgeving mee veranderd met als doel onze gasten beter van dienst te zijn. Nog steeds staan wij als eigenaren en ons hele team van Oriëntal graag voor u klaar.

In het restaurant kunt u gebruikmaken van het All Inclusive diner met gerechten uit de Europese en Aziatische keuken. Het keukenteam bestaat uit professionele, ervaren koks waardoor de kwaliteit van de gerechten gewaarborgd blijft. We staan voor u klaar om u een onbezorgde en heerlijke avond te verzorgen.
De ruimte voor gasten bestaat uit twee zalen met plaats voor zo’n 220 zitplekken. Voor de kleine gasten is er een speelkamer aanwezig.
Aan de achterkant van het restaurant bevindt zich een apart afhaalcentrum waar maaltijden afgehaald kunnen worden. Ook kunnen we warme buffetten op locatie laten bezorgen.
Grenzend aan ons gebouw is er een privéparkeerterrein aanwezig met ruim 60 gratis parkeerplekken beschikbaar voor al onze gasten.

Kom gerust een keer langs om kennis te maken, u bent van harte welkom bij ons.

Bedankt voor uw tijd op onze website en hopelijk zien we u gauw!

Gastvrije groet,
Team Oriëntal